top of page
Logo PANACHE.jpg

TESTING

perfect practice makes perfect! trainen kan pas efficiënt zijn indien je je eigen trainingszones kent. aan de hand van een maximale inspanningstest bepalen we jouw ideale hartslag- en powerzones indien je over een powermeter beschikt. pas dan kan een op maat gemaakt trainingsschema dat jou naar je doel brengt worden uitgewerkt.

PRAKTISCH

op je eigen fiets rijd je 8 minuten aan een opgelegde weerstand. elke 8 minuten wordt deze weerstand verhoogd tot je niet meer kan. aan de hand van verschillende parameters brengen we je conditie in kaart met je sterke eigenschappen en je werkpunten. een volledige test met bespreking neemt ongeveer 2 uur in beslag. de testen vinden plaats op het pater amaat vynckeplein 2a in zedelgem.

indien je kiest voor een lactaattest lopen, gaat de test door op de loopband. je dient enkel je loopkledij en eventueel hartslagmeter te voorzien. het testprotocol begint aan een opgelegde snelheid. elke 8 minuten wordt deze snelheid verhoogd tot je niet meer kan.


SPORTMEDISCHE VRAGENLIJST

om een maximale inspanningstest te kunnen afleggen, dien je een sportmedische vragenlijst in te vullen. kies hierbij voor 'cyclosportief fietsevenement (met beklimming)' voor een fietstest of 'lopen meer dan 8km/u' voor een looptest.

- Groen licht: een sportmedisch onderzoek is niet nodig, je conditietest kan doorgaan
- Oranje / rood licht: een sportmedisch onderzoek is verplicht alvorens de conditietest kan doorgaan, dit kan bij één van de sportartsen aangesloten bij ska.


PRIJS 

135,00 euro

AFSPRAAK MAKEN


Een afspraak maken kan door onderstaand formulier in te vullen

VRAAG UW
INSPANNINGSTEST AAN

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page